Cadeaubonnen/Giftvouchers


Cadeau zonder zorgen en 100% kans op slagen? Kies voor één van de nieuwe BYLIMA cadeaubonnen. Met ruime keuze aan cadeau bedragen, zit er altijd wat bij voor verschillende gelegenheden! Alle giftvouchers worden in een mooie BYLIMA envelop gedaan en opgestuurd wanneer jij dat wilt! Vergeet je niet een persoonlijk berichtje achter te laten in het kopje ‘opmerkingen’ bij het afrekenen? Veel geef plezier!
PERSOONLIJK BERICHT

The little things matter!

 

Een mooi persoonlijk berichtje tovert een mooie glimlach bij iedereen! Met een tekst op een kaart kun je met weinig woorden toch veel zeggen!

Wil jij ook een persoonlijk berichtje achterlaten op je cadeaubon? Type bij je bestelling, onder het kopje ‘opmerkingen’, het berichtje uit hoe JIJ het wilt hebben. Wij zorgen er voor dat jouw berichtje zo mooi mogelijk op de cadeaubon terecht komt!


HET IDEALE CADEAU!

Wil je graag het perfecte cadeau geven? Geef dan de vrijheid van eigen keuze. Met de cadeaubon van BYLIMA kies JIJ een bedrag en laat je de ontvanger zelf ons ruime assortiment aan shawls, abayas, oud (sets) etc ontdekken. Zowel in de winkel als online. Handig toch?

 

WAT MOET IK DOEN?

Je koopt de BYLIMA cadeaubon in de winkel, of je bestelt hem vlug en eenvoudig online via www.bylima.com. Al keuze uit bedragen vanaf €25,- euro. Het bedrag is één jaar geldig en mag besteed worden aan het gehele BYLIMA assortiment. Zowel in de winkel als online!

 

VOOR ONLINE SHOPPERS

Je kan de BYLIMA Gift Card natuurlijk ook online besteden. Geef bij het afrekenen de voucher code in (Code die op de cadeaubon bij ’voucher code’ staat vermeld) en krijg meteen het resterende bedrag met nieuwe voucher code en de vervaldatum van de cadeaubon te zien op de mail.

 

WAT MOET IK WETEN/KLEINE LETTERTJES?!

De BYLIMA cadeaubon is tot 1 jaar na uitgave geldig en kan worden ingeleverd In de BYLIMA shop aan de kinkerstraat of online via de webshop. De BYLIMA cadeaubonnen zijn niet geldig bij BYLIMA collecties die exclusief verkrijgbaar zijn in de bijenkorf filialen of de bijenkorf webshop. Het resterende bedrag van de cadeaubon kan niet in contanten worden uitbetaald. Het is niet toegestaan om de kaart te gebruiken voor commerciële doeleinden.